Bij Optiek Hendrickx in Zandhoven wordt je steeds met de glimlach geholpen.

Optiek

Optiek Hendrickx in Zandhoven

 

Optiek Hendrickx in Zandhoven biedt een ruim aanbod aan brillen in verschillende vormen, soorten en gewicht.  Jong en oud vinden zonder twijfel hun ding in ons aanbod.  Voor elk budget vind je wel een leuke bril.  Je kan bij ons zowel terecht voor de klassieke als de moderne designermodellen.

 

Wil je maatwerk dan is Yuniku iets voor u. We maken een 3D scan van je gezicht en er wordt een unieke bril volledig op uw maat ontworpen. Hierbij zit dan ook nog de optische precisie van je glazen.

 

In onze optiek vind je alle soorten brilglazen, van progressief tot enkel zicht en zonneglazen.  We beschikken ook over kinderbrilletjes voor alle leeftijden en zonnebrillen met of zonder correctie.

 

Op zoek naar een bril in de regio Zandhoven, Zoersel, Ranst, Nijlen, …? Bij Optiek Hendrickx vind je de bril die bij je past. Uiteraard kan je bij ons rekenen op een goed woordje advies.  Is je bril aan reparatie toe? Wij herstellen je bril snel zodat je hiermee verder kan.

 

Ook voor contactlenzen en producten voor het onderhoud van contactlenzen kan je bij Optiek Hendrickx in Zandhoven terecht.

Contact

 

03 484 33 55
info@optiek-hendrickx.be
Langestraat 34  2240 Zandhoven

Open van 9 tot 12 uur, en van 13 tot 18 uur.

 

Maandagvoormiddag en zondag gesloten.